Gårdsbutik

Öppet varje fredag mellan kl 13.00-18.00

I butiken finns hela vårt sortiment av honung, det finaste bivaxet och bivaxduker. Under säsongen finns det egenodlade grönsaker, frukt och bär. Vi gör egna förädlade produkter av råvaror från trädgården som t ex marmelad, sylt, chuteny och gele. Här finns också andra fina lokalproducerade produkter från vårt närområde som olika matoljor, chilisåser, kryddor, teer och mycket annat smått ock gått. Utbudet beror på säsong och vad som är aktuellt just nu.

Med anledning av risken för att spridning av coronaviruset öpnnar vi nu upp för möjligheten att förbeställa varor från gårdsbutiken för de kunder som inte vill gå in i butiken. Klicka nedan för mer information.

Förbeställ

Hitta hit

Lillgårdens Bi och Trädgård ligger ca 3 km väster om Höör, se karta nedan:

Fina presenter

Vi gör olika presenter med olika slags honung, produkter från vår trädgård och produkter från andra lokala producenter. Det blir en unik present av högsta kvalitet. Du kan få den i en fin låda, en korg eller celofanpåse allt efter dina egna önskemål och prisklass. Vill du hellre ha en färdig finns det också.

Egenodlade grönsaker

Under säsongen säljer vi våra nyskördade grönsaker, frukt och bär från vår trädgården under sommarsäsongen. Färskare kan det inte bli! När säsongen är över hämtar vi grönsaker och frukt från andra producenter i vårt närområde. Vill du ha det packat och klart när du kommer går det bra att beställa i förväg.

Varje vecka under säsongen skickar vi ut ett nyhetsbrev med ett ett beställningsformulär för beställning av de grönsaker som är aktuella den veckan som du sen hämtar i butiken på fredag eftermiddag. Vill du också beställa följ länken: Beställning

Återförsäljare

Vi säljer också vår honung hos olika återförsäljare i Skåne. Följ länken här nedan för att läsa mer:

Återförsäljare