Gårdsbutik

Gårdsbutiken är öppen varje

Fredag mellan 13.00-18.00

Vi har också öppet en lördag i månaden när butikerna i Höör har långlördag

Följande lördagar är det öppet mellan 10.00-16.00

8 maj och 5 juni

Passar inte tiden eller du vill vara säker på att vara ensam i butiken , går det bra att komma vid andra tider. Hör av er till 070-3629041 så bestämmer vi en tid som passar oss båda.

I butiken finns hela vårt sortiment av honung, det finaste bivaxet och bivaxdukar. Under säsongen finns det egenodlade grönsaker, frukt och bär. Vi gör egna förädlade produkter av råvaror från trädgården som t ex marmelad, sylt, chuteny och gele. Här finns också andra fina lokalproducerade produkter från vårt närområde som olika matoljor, chilisåser, kryddor, teer och mycket annat smått ock gått. Utbudet beror på säsong och vad som är aktuellt just nu.

Med anledning av risken för att spridning av coronaviruset öpnnar vi nu upp för möjligheten att förbeställa varor från gårdsbutiken för de kunder som inte vill gå in i butiken. Klicka nedan för mer information.

Förbeställ

Hitta hit

Lillgårdens Bi och Trädgård ligger ca 3 km väster om Höör, se karta nedan:

Fina presenter

Vi gör olika presenter med olika slags honung, produkter från vår trädgård och produkter från andra lokala producenter. Det blir en unik present av högsta kvalitet. Du kan få den i en fin låda, en korg eller celofanpåse allt efter dina egna önskemål och prisklass. Vill du hellre ha en färdig finns det också.

Egenodlade grönsaker

Under säsongen säljer vi våra nyskördade grönsaker, frukt och bär från vår trädgården under sommarsäsongen. Färskare kan det inte bli! När säsongen är över hämtar vi grönsaker och frukt från andra producenter i vårt närområde. Vill du ha det packat och klart när du kommer går det bra att beställa i förväg. Det gör du via knappen ”förbeställ” här ovanför

Återförsäljare

Vi säljer också vår honung hos olika återförsäljare i Skåne. Följ länken här nedan för att läsa mer:

Återförsäljare